Gezinscoaching / werkwijze

Je kind zit niet lekker in zijn vel en je weet even niet hoe nu verder. Dit kan van alles zijn: boze buien, vol hoofd, weinig zelfvertrouwen, angsten. Je besluit als ouder om hulp in te schakelen voor je kind.
Wat kan ik als gezinscoach dan voor jullie betekenen?
Allereerst wil ik aangeven dat dat een hele mooie en moedige stap is, hulp vragen voor je kind en voor jezelf. Want uiteindelijk willen we toch allemaal het beste voor ons kind? Maar ik hoop ook voor jezelf. Want als je kind niet lekker in zijn vel zit, mag je als ouders ook kijken naar wat het jou te vertellen heeft. Daar leer je ontzettend veel van en jullie verbinding wordt er sterker door.

Kennismaken is mijn eerste stap. Ik kan hier een prachtig mooi verhaal neerzetten maar er bestaat toch zoiets als een klik tussen mensen. Dus ik kom graag even langs voor een korte eerste kennismaking. Kijken of het goed voelt, of ik de persoon ben die met je kind aan de slag kan gaan. En voor je kind is dat ook zeker prettig.

Daarna volgt een intakegesprek.
Voor het intakegesprek ontvang je van mij een vragenlijst om in te vullen. Het intakegesprek zal ongeveer een uur duren en is er op gericht de hulpvraag van jullie gezin helder boven tafel te krijgen. Ik ga samen met jullie naar voren halen welke behoefte er is in jullie gezin. 

 Gezinscoaching is over het algemeen een kortdurende begeleiding.  Na de intake kom ik met een voorstel voor de begeleiding. Ik werk in een traject en kijk wat er voor jullie nodig is. De ene keer is dat 1-op-1 met je kind, de andere keer bijv moeder en kind samen of een van de ouders alleen. 

 Als gezinscoach werk ik aan het zelfvertrouwen van ieder gezinslid. De power in jezelf aanboren: ‘Yes, ik doe het al goed!’ Daarbij is een stuk bewustwording onmisbaar. Geen trucjes aanleren maar een blijvende verandering van binnenuit. Er wordt een soort schakelaar omgezet waarna jullie in staat zijn om keuzes te maken die goed zijn voor jullie zelf en voor jullie gezin.

Ik voel heel veel kracht in mij die ik graag in wil zetten voor gezinnen. Het is een kracht vanuit zachtheid, vanuit liefde, vanuit wie ik ben. Ik wil graag met die gezinnen samenwerken die ook weer die kracht willen ervaren. Want die kracht zit diep binnen in je! Meer dan je denkt. In een veilige, vrije en creatieve omgeving gaan we samen aan de slag, zodat jullie weer door een roze bril naar jezelf en naar elkaar kunnen kijken. 

Ik ga met jullie samen de verbinding in het gezin nieuw leven inblazen. Allereerst op zoek naar de verbinding met onszelf, want die levert ons de mooiste inzichten.  En van daaruit nieuwe energie binnen jullie gezin.  Zeg jij hier ja tegen? Willen jullie weer een stukje rust terug binnen jullie gezin? Maak een afspraak voor een kennismaking, dan kom ik graag bij jullie.

Miriam de Leeuw
Meidoornhof 100
7621 CN Borne

[icon name="volume-control-phone" class="" unprefixed_class=""]  06-15477301
kinderenjeugdcoachmirrie@gmail.com             KVK onder nummer: 68886179