Wie is Miriam?

Ik ben Miriam de Leeuw, gescheiden en moeder van 2 mooie kinderen.
In mijn vrije tijd houd ik van lezen, wandelen en creatief bezig zijn.
Een avond naar het theater, de sauna bezoeken, uit eten gaan en gezelligheid met vrienden horen ook bij mijn hobby’s.

Ik werk al vele jaren in het basisonderwijs en daarin merkte ik dat ik eigenlijk meer voor de kinderen wil betekenen. Tijd en aandacht hebben voor hun persoonlijke ontwikkeling.  Die verbinding met kinderen, dat is het mooiste dat er is. Ze zeggen wel eens:        

"Een kind dat niet goed in zijn vel zit, komt niet tot leren."

En dat is zo waar. Daar wilde ik iets mee.

 

 

Ik besloot kindercoach te worden. Deze opleiding heb ik begin 2017 afgerond en ik merk dat dit écht is wat ik wil. Hier krijg ik energie van!! En vanaf 1 maart 2019 ga ik alleen nog maar voor mijn praktijk, want ik heb mijn baan in het onderwijs opgezegd! Heerlijk dat doen waar ik goed in ben en waar ik zoveel voldoening uithaal.

Ik ben een warme en enthousiaste persoonlijkheid, zeer begripvol en ik kan goed luisteren. Een echt gevoelsmens, hoogsensitief.
Daarbij merk ik dat het belangrijk is dat je op zijn tijd rust pakt, goed luisteren naar jezelf.

Wat vind ik verder belangrijk:
Genieten van het leven, humor en kwali-tijd met mijn kinderen en vrienden.
Ik wil graag alle kinderen een veilig gevoel geven en ze naar hun kwaliteiten en valkuilen leren kijken.
En bovenal kinderen in hun kracht zetten. Dat is mijn motto!

 "Nothing is impossible. The word itself says I'm possible!"

Audrey Hepburn

Miriam de Leeuw
Meidoornhof 100
7621 CN Borne

  06-15477301
kinderenjeugdcoachmirrie@gmail.com             KVK onder nummer: 68886179