Wie is Miriam?

Ik vind mijzelf een prachtig mooi mens! Tja, dat is nog eens een openingszin. Maar dat is wat ik hardop over mijzelf durf te zeggen en dat wens ik alle mensen toe.

Ik heb 23 jaar in het basisonderwijs gewerkt en merkte dat dat systeem niet meer bij mij paste. Ik wilde tijd en aandacht voor het individuele kind, voor de sociaal-emotionele kant en ik ben de opleiding tot kindercoach gaan volgen.

Daarmee ontrolde er voor mij een magische weg. Mijn persoonlijke ontwikkeling kreeg eindelijk de aandacht die hij verdiende. Het kleine kind in mij mocht gaan spelen en ontdekken. En dat doe ik nog steeds. Ik ben meer en meer in verbinding met mezelf, zodat de liefde mag stromen. Zowel voor mijzelf, voor mijn 2 prachtige kinderen als ook voor mijn vriend en de mensen die dicht bij mij staan. Jezelf zien staan is het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven. Van jezelf houden. En dat wil ik graag doorgeven, met dat ‘virus’ wil ik ook andere mensen besmetten.

Ik ben in 2017 gestart met kinder- en jeugdcoach Mirrie. Daar krijg ik energie van. Werk doen dat ik leuk vind, heerlijk. Werken vanuit mijn hart, vanuit mijn intuïtie. En merken dat ik steeds meer en meer op mijn gevoel mag gaan vertrouwen. Ik zat altijd heel veel in mijn hoofd, want dat voelen was toch wel eng en lastig. Maar door dat voelen ben ik een veel mooier mens geworden. Zodat ik nu met trots kan zeggen:

Ik ben een vrolijke, speciale, kleurrijke en creatieve vrouw, die zichzelf heerlijk open  mag stellen zodat alle liefde rond mag zingen om zo van het leven te genieten!En ik wens dat ik met mijn kwaliteiten vele gezinnen mag helpen!

 “Nothing is impossible. The word itself says I’m possible!”

Audrey Hepburn

Miriam de Leeuw
Meidoornhof 100
7621 CN Borne

[icon name="volume-control-phone" class="" unprefixed_class=""]  06-15477301
kinderenjeugdcoachmirrie@gmail.com             KVK onder nummer: 68886179